خواص و ارتباط نارنج و پوست صورت در طب سنتی چیست
خواص و ارتباط نارنج و پوست صورت در طب سنتی چیست
خواص و ارتباط نارنج و پوست صورت در طب سنتی چیست در سایت جسارت
نارنج و پوست صورت ، نارنج برای پوست صورت ، اب نارنج و پوست صورت ، نارنج پوست صورت ، عرق بهار نارنج و پوست صورت ،نارنج برای پوست صورت خوبه،خواص نارنج برای پوست صورت،آب نارنج برای پوست صورت،خواص اب نارنج برای پوست صورت،عرق بهار نارنج برای پوست صورت،خواص عرق بهار نارنج برای پوست صورت،خاصیت نارنج برای پوست صورت،فواید نارنج برای پوست صورت،خواص نارنج بر پوست صورت،ماسک نارنج برای پوست صورت
آشنایی با میوه نارنج و خواص آن
نارنج میوه ای ترش از خانواده ی مرکبات است و درخت نارنج که بومی آسیا و مدیترانه است به عنوان مادر مرکبات شناخته می شود و پایه بسیار خوبی برای پیوند شاخه های نارنگی یا پرتقال می باشد.طبع نارنج سرد و خشک می باشد. از نارنج، پوست نارنج و بهار نارنج برای تهیه سس سالاد، مربا و مارمالاد و به عنوان طعم دهنده غذا استفاده می شود، همچنین از روغن نارنج نیز برای تهیه داروها، لوازم آرایشی و صابون استفاده می شود.نارنج پوست را آب رسانی کرده و به عنوان مرطوب کننده طبیعی پوست استفاده می شود.پوست نارنج دارای خواص ضد التهابی و ضد باکتریایی بوده و برای درمان آکنه و جوش صورت مفید می باشد.نارنج و پوست نارنج دارای خواص ضد قارچی بوده و برای درمان قارچ پای ورزشکاران مفید می باشد.نارنج برای درمان ریزش مو مفید می باشد و به تقویت و افزایش رشد مو کمک می کند.نارنج پخته شده را بر روی موها بمالید تا موها را نرم و درخشان کند.تحقیقات نشان داده که آلکالوئید سینافین موجود در نارنج باعث افزایش متابولیسم بدن و کاهش اشتها شده و در کنار ورزش می تواند باعث لاغری و کاهش وزن افراد شود.نارنج مانند خانواده ی مرکبات سرشار از ویتامین C بوده و برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی، گرفتگی بینی و درمان سینوزیت مفید است.مقادیر بالای ویتامین C موجود در نارنج باعث افزایش جذب آهن شده و برای درمان کم خونی در زنان باردار مفید می باشد.تاکنون در مورد عوارض جانبی نارنج برای زنان باردار و جنین در دوران بارداری و شیردهی تحقیقات انجام نشده اما بهتر است در این دوران از مصرف زیاد نارنج خودداری کنید.در منابع داخلی و ایرانی گفته شده است که مصرف آب نارنج باعث کنترل فشار خون بالا می شود. اما در برخی از منابع انگلیسی زبان نیز نوشته شده است که نارنج فقط برای افراد مبتلا به فشار خون پایین مفید است و بهتر است کسانی که فشار خون بالا دارند نارنج مصرف نکنند، چون که باعث افزایش فشار خون آنها می شود.تحقیقات نشان می دهد که نوشیدن چای بهار نارنج و میوه نارنج برای 4 ماه باعث کاهش سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع دو می شود. همچنین میوه نارنج سطوح گلوکز خون افراد مبتلا به دیابت را کاهش می دهد.
نارنج و پوست صورت
نارنج میوه ایست خوراکی که درخت آن در شمال و جنوب ایران پرورش داده می شود برگ این درخت در تمام ایام سال سبز است و منظره ای بسیار زیبا دارد. در ادامه به خواص این میوه برای پوست اشاره شده است. نارنج میوه ای با خواص بسیار زیاد که استفاده از آن برای تمامی افراد توصیه میشود. از فواید آن میتوان به درمان اختلالات عصبی ، درمان حالت تهوع و استفراغ و همچنین درمان سردردی که بخاطر زیاد بودن صفرا است اشاره کرد. همچنین کسانی که تپش قلب دارند میتوانند با استفاده از : سنبل الطیب یک گرم + لیموی عمانی یک عدد + بهار نارنج ۲ گرم + گل گاوزبان ۳ گرم در یک قوری دم کرده روزی ۳ فنجان بیماری خود را تسکین دهند. اگر آب نارنج تازه را با یک سوم معادلش گلاب مخلوط کرده و روزانه صورت را با آن بشویید، چهره را شفاف می کند. از دیگر خواص نارنج می توان به موارد زیر اشاره کرد: 1.مخلوطی از پوست نارنج و پوست سبز گردو را با آب جوشانده سپس بعد از شستشوی سر موها را ماساژ دهید. این محلول تقویت کننده مو می باشد. مقدار ۲ قاشق پوست گردو + ۴ قاشق پوست خرد شده نارنج2.صورت هایی که جوش دارند آب نارنج با کمی عرق آویشن مخلوط نموده صورت را بشویند. و یا اینکه گل ختمی را در آب جوش ریخته و سپس صاف نموده با آب نارنج مخلوط نموده صورت را بشویند. 3.برای اوریون آب نارنج و سرکه با غوره را به طور مساوی مخلوط نموده و بر روی برآمدگی بمالید. بهتر است خوراک بیمار شیربرنج باشد و از غذاهای سرخ کردنی پرهیز شود.
خواص نارنج برای پوست صورت
دکتر مریم فاضلی محقق طب سنتی در گفتگو با ایمنا با اشاره به اینکه نارنج دارای خواص زیادی است به طوری که فشار خون را کم میکند و برای سرفه و درد سینه و درمان گلو درد مفید است؛ بیان کرد: نارنج پادزهر خوبی برای سم عقرب و سایر حشرات و دارای اثر ضدعفونی زیادی است و گذشتگان نیز آن را ضد وبا میدانستند. وی اظهار کرد: اگر پنبهای را به آب نارنج آغشته کرده و جلوی بینی بگیرند تنفس آن برای کسانی که در هوای آلوده دچار تنگی نفس شدهاند، نافع است. همچنین بوییدن شکوفه آن که به بهار نارنج معروف است، درمان زکام و حساسیت فصلی میباشد. این محقق تغذیه با بیان اینکه پوست خلال شده میوه نارنج در صورتی که مصرف شود، نشاطآور و مقوی قلب و معده است؛ افزود: خوردن ده گرم کوبیده خلال نارنج با آب از تهوع جلوگیری میکند و انگلهای معده و روده را از بین میبرد و ضماد پوست نارنج با سرکه و یا عرق بهارنارنج از بروز سردرد پیشگیری مینماید. علاوه بر این میوه کامل نارنج را اگر پخته و به صورت ضماد درآورند، برای درمان جوش و بیماریهای پوستی سودمند است. فاضلی خاطرنشان کرد: اگر آب نارنج تازه را با یک سوم معادلش گلاب مخلوط کرده و روزانه صورت را با آن بشویید، چهره را شفاف میکند.
نارنج و پوست صورت
بیشتر بخوانید :
خواص درمانی معجون عسل و آبلیمو برای پوست و سرماخوردگی
استفاده و کاربرد برگ بو در غذا و عکس برگ بو و عکس درخت برگ بو
مضرات و خواص به لیمو چیست برای درمان بیماریها
آشنایی با خواص زالزالک در طب سنتی از نظر بزرگان طب سنتی
- ۹۷/۰۷/۰۵