کمال ادب

کمال ادب

کمال ادب

کمال ادب

کمال ادب

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه مافین ذرت بسیار خوشمزه مخصوص عصرانه

طرز تهیه مافین ذرت بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

طرز تهیه مافین ذرت , مافین ذرت , دستور تهیه مافین ذرت

اگر شما هم نام مافین ذرت را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه مافین ذرت بسیار خوشمزه مخصوص عصرانه

مواد لازم برای تهیه مافین ذرت :

آرد سفید :♦: 2 و نیم پیمانه

 آرد ذرت :♦: نصف پیمانه

 بیکینگ پودر :♦: 2 قاشق چای‌خوری

 شیر :♦: 1 پیمانه

 کره :♦: 125 گرم

تخم مرغ :♦: 2 عدد

ذرت پخته یا کنسرو :♦: 130 گرم

پیازچه :♦: 2 عدد

پنیر پیتزا رنده شده :♦: نصف پیمانه

نمک :♦: به مقدار لازم

 

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه مافین ذرت بسیار خوشمزه مخصوص عصرانه

با این مقدار مواد تعداد 14 عدد مافین می توانید تهیه کنید.

طرز تهیه مافین ذرت , مافین ذرت , دستور تهیه مافین ذرت

طرز تهیه مافین ذرت :

به نقل از سایت جسارت برای تهیه مافین ذرت ابتدا

آرد سفید، آرد ذرت و بکینگ پودر را در ظرفی مخلوط و الک کنید.

مابقی مواد لازم را در کاسه دیگری با یکدیگر مخلوط نمایید.

مخلوط ذرت را به آردهای الک شده اضافه کرده و با قاشق چوبی هم زده تا مواد یکدست شوند.

داخل قالب مافین را با کره چرب کنید و آن‌ را با 1 تا 2 قاشق از مایه پر کنید.

قالب را در فر از قبل گرم شده با حرارت 210 درجه سانتی‌گراد به مدت 25 دقیقه قرار دهید.

  در نهایت بعد از مدت زمان پخت برای 5 دقیقه در فر خاموش بگذارید، سپس در ظرف مورد نظر چیده و با سس دلخواه سرو نمایید.

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه مافین ذرت بسیار خوشمزه مخصوص عصرانه

طرز تهیه مافین ذرت , مافین ذرت , دستور تهیه مافین ذرت

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه مافین ذرت بسیار خوشمزه مخصوص عصرانه

  • علی صفایی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی